Houten kozijnen

Kies voor duurzame houten kozijnen van Dam Hout. Tot 15 jaar schildervrij en duurzaam geproduceerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Houten kozijnen

 

 

 

Voor alle duurzame houten kozijnen.
Standaard of maatwerk.

Houten raamkozijnen

 

 

 

Houten raamkozijnen van binnen,- tot buitendraaiende ramen.

Houten deurkozijnen

 

 

Van houten voordeuren, achterdeuren tot tuindeurkozijnen.

Schuifpuien

 

 

 

Hefschuifpuien in zowel 2-delige als 4-delige varianten.

Kozijnen dakkapel

 

 

 

Ook voor alle benodigde houten kozijnen in uw dakkapel.

Monumentale kozijnen

 

 

 

Monumentale kozijnen in oude stijl. 

Houten Kozijnen

Houten kozijnen

Zijn je kozijnen aan vervanging toe, of ben je op zoek naar kozijnen voor je nieuwe woning? Kies dan voor houten kozijnen! 

Houten kozijnen zijn tot 15 jaar schildervrij, isoleren uitstekend en zijn goed bewerkbaar; ze passen dus bij elk type woning. 

Dam Hout levert kozijnen in alle kleuren en zorgt voor een dekkende afwerking, waardoor het kozijn optimaal beschermd is tegen diverse weersinvloeden van buitenaf.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Contact

Houten binnen- en buitenkozijnen

Houten kozijnen zijn een uitstekende keuze voor zowel de binnen- en buitenkant van je woning, en ze bieden diverse voordelen die bijdragen aan de uitstraling en duurzaamheid van je woning.

Wij leveren verschillende typen kozijnen, waaronder:

Kozijnen

Ramen

Deuren

Tuindeuren

Schuifpuien

Offerte aanvragen

Houten kozijnen: kwalitatief en duurzaam product

Hout blinkt niet alleen uit in kracht, maar toont ook zijn duurzaamheid. Met een beetje liefde en toewijding gaan houten kozijnen wel 65 jaar mee. Dat is veel langer dan een kunsstof kozijn. Bij Dam Hout kiezen we voor een duurzaam productieproces. We gebruiken uitsluitend duurzame materialen en hanteren een innovatieve productieaanpak, waardoor we snel en duurzaam produceren.

Onze houten kozijnen kunnen worden voorzien van een aflaklaag, op basis van een op waterbasis gedragen verf. Dit garandeert extra bescherming, waardoor de kozijnen gedurende 15 jaar schildervrij zijn.

We maken alleen gebruik van houtsoorten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en die zijn voorzien van het KOMO-kenmerk. Al onze houtproducten zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Hierdoor garanderen wij een duurzaam en kwalitatief product.

Op zoek naar nieuwe kozijnen voor jouw woning of pand? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Woning renoveren?

Zijn de kozijnen van je woning of pand aan vervanging toe? Kies dan voor nieuwe houten kozijnen. Het kiezen van de juiste kozijnen is een belangrijke stap om de uitstraling, isolatie en duurzaamheid van je huis te verbeteren. Daarom wil je een weloverwogen keuze maken. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en kijken welk type kozijn het beste past bij je woning en mogelijkheden.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kozijnen voor monumenten

Op zoek naar historische kozijnen voor monumentale panden? Wij leveren op maat kozijnen van hoge kwaliteit zodat de architectuur van een pand niet verloren gaat. Ontdek meer over de mogelijkheden voor monumentale panden.

 

Ontdek meer

Meer informatie nodig? Neem contact op!

Op zoek naar houten kozijnen voor je woning, pand of bouwproject? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Contact