Houten dakkapel: voor uitbreiding van uw bad,- en/of slaapkamer

Vergroot je leefruimte met een dakkapel voorzien van houten kozijnen. 

Onze dakkapellen bieden extra ruimte en licht, en zijn ook extra isolerend. Dit is te danken aan het gebruik van Sapeli Mahonie hardhout in de structuur van onze kozijnen. Het fijne aan een houten dakkapel zijn de mogelijkheden voor afwerking en verfkeuze; je kunt de uitstraling aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en de stijl van je woning.

  • Tot wel 15 jaar schildervrij
  • Veelzijdig: vrijwel alle details kunnen worden gemaakt.
  • Voorzien van een dekkende afwerking voor optimale bescherming.
  • Geproduceerd met duurzame houten producten

Waarom kiezen voor een houten dakkapel?

Hout staat bekend om zijn duurzaamheid, herstelbaarheid en veelzijdigheid in afwerking. Of je nu op zoek bent naar een landelijke, authentieke of moderne uitstraling, een op maat gemaakte houten dakkapel wordt ontworpen op basis van jouw wensen en mogelijkheden.

Contact

Herstelbaar

In het geval van beschadigingen of slijtage is hout relatief eenvoudig te herstellen. Reparaties kunnen vaak lokaal worden uitgevoerd zonder de hele structuur te moeten vervangen.

Beglazing

Laat je kozijnen direct beglazen en geniet van zorgeloos gemak. Met de eisen voor woningisolatie waarborgen wij de hoogste kwaliteit van het glas. We leveren kozijnen met HR++ isolerende beglazing en HR+++ isolerende triple beglazing voor optimale energie-efficiëntie en comfort in jouw woning.

Graag een vrijblijvende offerte ontvangen?