Buitenkozijnen

Kies voor duurzame buitenkozijnen van Dam Hout, duurzaam geproduceerd en met de mogelijkheid tot wel 15 jaar schildervrij. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Houten kozijnen

 

 

 

Voor alle duurzame houten kozijnen.
Standaard of maatwerk.

Houten raamkozijnen

 

 

 

Houten raamkozijnen van binnen,- tot buitendraaiende ramen.

Houten deurkozijnen

 

 

Van houten voordeuren, achterdeuren tot tuindeurkozijnen.

Schuifpuien

 

 

 

Hefschuifpuien in zowel 2-delige als 4-delige varianten.

Kozijnen dakkapel

 

 

 

Ook voor alle benodigde houten kozijnen in uw dakkapel.

Monumentale kozijnen

 

 

 

Monumentale kozijnen in oude stijl. 

Buitenkozijnen

Houten buitenkozijnen

Op zoek naar kozijnen die jaren meegaan? Kies dan zonder twijfel voor houten buitenkozijnen! Met de juiste zorg en toewijding blijven onze hardhouten kozijnen meer dan 65 jaar in topconditie.

Naast hun lange levensduur zijn houten kozijnen ook goed te bewerken, waardoor ze geschikt zijn voor elk type woning of pand.

Bij Dam Hout maken we alleen gebruik van houtsoorten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Al onze kozijnen, ramen en deuren worden geleverd met het KOMO-keurmerk. De gebruikte houtproducten zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Hiermee garanderen wij een duurzaam en kwalitatief product.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Contact
Houtsoorten kozijnen

Houtsoorten

Bij Dam Hout maken we hoofdzakelijk kozijnen van Sapeli en/of Meranti. Deze houtsoorten zijn door hun duurzaamheidsklassen, lange levensduur en bewerkbaarheid uitermate geschikt voor het produceren van ramen, deuren en kozijnen.

In overleg kunnen er ook andere hoogwaardige houtsoorten worden toegepast.

Offerte aanvragen

Afwerking buitenkozijnen

Bij Dam Hout gebruiken we een op waterbasis gedragen verf voor de afwerking van kozijnen. 
Standaard worden de kozijnen afgeleverd in de voorlak wat betekend dat je de kozijnen nog maar één keer te hoeft voorzien van een verflaag. Ook kunnen we de kozijnen volledig afgelakt aanbieden inclusief beglazing en het inpakken van de kozijnen (het zgn Concept II+).

 

Verfconcepten

Bij de levering van kozijnen, ramen en/of deuren heb je keuze uit 2 verschillende verfconcepten.

Voorlak: In dit geval moeten alle materialen nog één keer worden voorzien van 1 verflaag.
Volledige aflak: Hierin worden de kozijnen, ramen en/of deuren volledig afgelakt in de definitieve verflaag. Hierdoor hoeft de je geen schilderbeurt meer uit te voeren. Hiermee kunnen wij een schildervrije periode aanbieden tot wel 15 jaar.

Wil je kozijnen in een specifieke kleur? Bij Dam Hout zijn alle kleuropties mogelijk, zodat jouw kozijn een unieke uitstraling heeft die naadloos aansluit bij jouw woning of pand.

Binnen- en buitenbeglazing

Onze kozijnen worden geleverd met zowel binnen- als buitenbeglazing. Kies je voor binnenbeglazing, dan is er aan de buitenkant geen zichtbare 'glaslat'. Bij buitenbeglazing wordt het glas vanaf de buitenkant geplaatst en worden de glaslatten aan de buitenzijde stevig vastgekit. Benieuwd welk type beglazing het beste past bij jouw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Beglazing

Laat je kozijnen direct beglazen en geniet van zorgeloos gemak. Met de eisen voor woningisolatie waarborgen wij de hoogste kwaliteit van het glas. We leveren kozijnen met HR++ isolerende beglazing en HR+++ isolerende triple beglazing voor optimale energie-efficiëntie en comfort in jouw woning. Ook zonwerende, brandwerende en veiligheidsbeglazing behoren tot de mogelijkheden.

Voor verdere informatie over de beglazing van uw kozijnen kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen.

Contact

Onze certificaten

Meer informatie nodig? Neem contact op!

Kies voor duurzame houten kozijnen van Dam Hout. 15 jaar schildervrij en duurzaam geproduceerd.

Contact